O nas

Naše poslanstvo

V zadovoljstvo nam je, da ste se odločili za obisk naše spletne strani, kjer boste dobili pomembne informacije s področja protieksplozijske zaščite. Področje je namenjeno tistim, ki se v vsakodnevnem življenju srečujejo s potencialno nevarnimi gorljivimi in eksplozivnimi snovmi in so lahko sami in njihova okolica neposredno ali posredno izpostavljeni posledicam eksplozij takšnih snovi. Spletna stran je namenjena tudi tistim, ki so odgovorni za organizacijo in izvedbo procesov v eksplozijsko nevarnem okolju s ciljem zmanjšanja tveganja vžiga in posledic eksplozij nevarnih snovi na zanemarljivo raven.

Kdo smo

Smo skupina v okviru izobraževalne organizacije Šolski center Velenje, ki za potrebe podjetij ali drugih inštitucij  izvaja različne storitve na področju protieksplozijske zaščite. Svoja znanja in izkušnje s področja izobraževanja za javno veljavne listine smo nadgradili z izkušnjami, ki jih imajo zunanji strokovnjaki s področja protieksplozijske zaščite.

Seminarji

V okviru funkcionalnega izobraževanja v podjetjih zaposlenih oseb izvajamo na področju protieksplozijske zaščite  osnovne (OSN) štiridnevne Ex-seminarje z opravljanjem izpitov in izpopolnjevalne enodnevne (OBN) Ex-seminarje s preverjanjem usposobljenosti ter izdajo predmetnih potrdil.

Lokacija

Predavanja in vaje potekajo na Medpodjetniškem izobraževalnem centru (MIC), ki je bil prvi takšen center v državi in se ponaša z najsodobnejšimi učnimi pripomočki in laboratorijsko opremo. Poslužujemo se trudi konkretnih aktivnosti in spoznavanja Ex-opreme pri vodilnih evropskih proizvajalcih in uporabnikih Ex-opreme. 

Pošljite povpraševanje

Skip to content